Asuminen Honkilahdella

HONKILAHDEN PALVELUT

Honkilahdella Koskenkylässä on sympaattinen noin 60 oppilaan kyläkoulu (1-6 lk). Koulu on hyvin lähellä Koskeljärven Natura-aluetta, ja pihalla on hyvin tilaa peleihin ja metsäleikkeihin. Koulun yhteydessä sijaitsee myös päiväkoti, terveydenhoitajan vastaanottotilat sekä omatoimikirjasto. Lisäksi Koskenkylässä on yksityinen päiväkoti Kilinkolo, ja Kirkonkylässä kirkko sekä seurakuntatalo.

Honkilahdelta kuljetaan Euran keskustan yläkouluun koulukyydein. Euran keskustassa on myös lukio. Honkilahden koulun liikuntasali ja sen yhteydessä sijaitseva jääkiekkokaukalo ovat aktiivisessa käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

VAPAITA TONTTEJA JA ASUNTOJA

Euran kunnalla on myynnissä tontteja Mannilassa ja Kirkonkylässä. Kirkonkylän Harjunahteen metsäiset tontit sijaitsevat lähellä Koskeljärveä ja tonteilta on valmius liittyä kunnallistekniikkaan. Tutustu Honkilahden tonttitarjontaan Euran kunnan verkkosivuilta!

Tällä hetkellä myynnissä olevat asunnot löydät esimerkiksi Etuoven sivuilta!

VAPAA-AIKA

Yhdistykset, Sataopisto ja Sieravuoren lomakeskus tarjoavat Honkilahdella runsaasti vapaa-ajan toimintaa ja ajanvietettä. Kesäisin Auvaisten, Mannilan ja Vähäjärven rantasaunat lämpenevät ja rannoilla riittää uimareita. Talvisin hiihdetään ja retkiluistellaan. Koulun liikuntasalissa ja sen yhteydessä olevalla jääkiekkokaukalolla voi harrastaa myös monenlaisia ryhmäliikuntalajeja. Honkilahdella on myös kaksi frisbeegolfaluetta ja monitoimikenttä, jossa on mahdollista pelata esimerkiksi jalka- tai lentopalloa. 

Löydä lisää tietoa Honkilahden vapaa-ajan harrastuksista Virkisty-välilehdestä

Luo kotisivut ilmaiseksi!